La Cupa Straja, A.C.S DYNAMIC LUPENI printre câștigători

           Evenimentul, organizat de CS Sorii Juniors Lupeni, club coordonat de inimosul promotor al sportului lupenean Sorin Corpadi, a ajuns deja în faza celei de-a V-a ediții.

 Stadionul municipal  Minerul a găzduit timp de trei zile  una dintre competițiile de anvergură de fotbal organizate  la nivel național ”Cupa Straja”. La competiție au  participat 60 de echipe de copii din toată țara, cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, din:  Slatina, București, Timișoara, Recaș, Petroșani,  Buziaș, Argeș,  Simeria, Corabia, Seliște, Tg. Jiu,Vulcan, Pădureni, Cluj, Dudeștii Noi, Brad, Șoimuș. În total au  ajuns la Straja peste 1000 de  tineri fotbaliști, antrenori și părinți.  

 Terenul a fost împărțit în mai multe  terenuri mai mici. Am văzut multă îndârjire și dorință de a câștiga meciurile. Cu siguranță, de la aceste cluburi sportive  se vor completa loturile naționale de fotbal. Pentru că avem copii talentați, care iubesc cu adevărat acest sport. Nici ploaia torențială, din ziua a treia,  nu i-a împiedicat pe cei mici să-și ducă visul mai departe, de a se clasa pe podium și de a câștiga mult râvnita, cupă. Evenimentul, organizat de CS Sorii Juniors Lupeni, club coordonat de inimosul promotor al sportului lupenean  prof. Sorin Corpadi, a fost din nou, un succes.

Și competiția din acest an a fost o reușită. Am făcut tot ceea ce ne-a stat în putință să oferim competitorilor și susținătorilor lor trei zile de neuitat în stațiunea Straja și în municipiul Lupeni, timpul ne-a fost favorabil  și tot cei prezenți s-au simțit foarte bine. În ultima zi ne-am confruntat cu ploaia, dar, la finalul premierii a ieșit și soarele, spre bucuria tuturor participanților”, a spus Sorin Corpadi, cel care a înființat în anul 2012, echipa de fotbal (n.r. iată că în acest an se împlinesc deja zece ani)   SORII SPORT, care s-a dezvoltat în timp și a obținut performanțe notabile atât pe plan local,  cât și la nivel național.

În funcție de grupele de vârstă  iată și câștigătorii:  2010 – Pandurașul Târgu – Jiu; 2012 – Dynamic Lupeni; 2014 – Ciprian Dinu Slatina; 2015 – Leii Sudului Craiova. La categoria de vârstă 2011 nu au fost participanți. S- au  oferit  cupe, medalii, mingi, tricouri  și la fiecare grupă de vârstă, a fost desemnat un câștigător.  

Sportivii, părinții  și susținătorii au fost cazați în stațiunea Straja, unde cu toții s-au odihnit și au petrecut clipe de neuitat, pentru că, gazdele au ținut să le ofere condiții excelente de cazare și masă. S-a avut în vedere pentru departajarea câștigătorilor rezultatul direct, golaverajul general, numărul mare de goluri marcate, numărul  mai mic de goluri primite,  loviturile de departajare.

 ”Au fost trei zile frumoase la Lupeni, cu sport și glasuri fericite de copii. Vreau să-i felicit pe organizatori, pe sportivi și susținători. Mă bucur că ați petrecut aici, la noi, trei zile de neuitat. Este poate, cea mai reușită ediție a Cupei Straja.  Mă bucur că, unul dintre cele mai râvnite trofee a rămas, acasă, la Lupeni.  Întotdeauna, noi, ca administrație locală ne implicăm în sprijinirea sportului. Mulțumesc și partenerilor noștri care s-au implicat în organizarea acestui eveniment fotbalistic care a ajuns în acest an la cea de-a V – a  ediție: Consiliului Județean Hunedoara, Consiliului Local Lupeni, agenții economici care au sponsorizat competiția, mulțumim pentru mediatizarea evenimentului. Eu cred că aceste evenimente au meritul de a promova municipiul Lupeni și stațiunea Straja, prin miile de turiști care vizitează zona, inclusiv având ca punct de atracție aceste competiții sportive. Iar efectele sunt unele absolut pozitive pentru întreaga noastră comunitate, pentru că, pe de o parte, cetățenii municipiului Lupeni au ocazia de a vedea întreceri sportive de calitate iar, pe de altă parte, stațiunea Straja se bucură de un număr mare de turiști și în sezonul de vară, ceea ce înseamnă noi locuri de muncă și dezvoltare economică și socială pentru municipiul Lupeni și pentru Valea Jiului. Vreau să  urez tuturor succes, multe victorii în competițiile în care sunteți angrenați și să ne revedem sănătoși la vară, și anul viitor. Felicit câștigătorii, antrenorii și pe toți aceia care au fost  implicați  în CUPA STRAJA- ediția a V- a ”, a ținut să declare  participanților, la festivitatea de premiere, primarul Lucian Resmeriță.

Ella Schreiber

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: