Winter Tour revine la Straja și îi readuce pe pârtie pe DOC, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Tomi Marfă!

             Pregătește-te pentru un weekend în forță, la munte! În 5-6 februarie, hai la lounge-ul Winter Tour instalat pe pârtia Baloo și participă la provocări și concursuri de iarnă cu premii.

Ne vedem sâmbătă, începând cu ora 9.00  la debarcarea telescaunului Baloo, pentru super distracție dis de dimineata la cea de a IX – a ediție Winter Tour! Roata Norocului, Sprint la deal, , Marea Bulgărelă, Spritz Pong, sunt doar câteva activități din prima zi. Crezi că le poți face față? Te așteptăm să te vedem în acțiune!

Marele concert mult așteptat va avea loc la ora 18:00! Doc, Vlad Dobrescu, DJ NASA și Tomi Marfă vor face o atmosferă pe cinste, un show spectaculos pe pârtie!

Dacă e clar că vii la Straja pentru schi și snowboard, distracția weekendului îți este asigurată de Winter Tour. Tot ce trebuie să faci tu este să-ți strângi gașca, de restul ne ocupăm noi!

Accesul este gratuit și se vor respecta toate normele în vigoare în legătură cu situația pandemică actuală.

Pentru cei care nu au auzit de Winter Tour, iată o scurtă descriere: în fiecare an, o gașcă de prieteni din Cluj, mari iubitori de munte și zăpadă, pornesc într-un periplu pe cele mai frumoase pârtii din țară. În fiecare weekend ajung pe un alt munte cu jocuri de iarnă, provocări de tot felul, premii și apres-ski parties. Nu dăm foarte mult din casă, pentru că este mult mai interesant să mergi la fața locului și să le descoperi. Un lucru e clar: nu te vei plictisi într-un weekend petrecut la lounge-ul Winter Tour.

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns la cea de-a noua ediție.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: