Lucrările la Cinematograful Cultural, tot mai aproape de finalizare

            Lucrările de reabilitare și modernizare a Cinematografului Cultural din municipiul Lupeni se află în grafic, acum, constructorul lucrează la amenajările interioare și la ultimele finisaje.

”Se lucrează foarte bine și pot să spun că suntem cu un avans înainte, față de graficul prezentat inițial. În prezent se lucrează la aplicarea vopselei decorative la exterior și interior și se execută lucrări de amenajare la spațiile interioare ale cinematografului. Modernizarea acestui edificiu va aduce un mare plus pentru cetățenii din municipiul Lupeni, atât cultural, dar și arhitectural, întrucât, prin aspectul modern pe care îl va avea, va aduce și un plus de imagine zonei. Vom reda obiectivul cinefililor,  iar în foaier putem organiza diferite expoziții. Ca și administrație locală ne dorim să continuăm proiectul ”Lupeni, capitala culturală”, a spus edilul lupenean.

Încă din anul 2017, autoritățile locale au făcut  nenumărate  demersuri pentru ca acest proiect să poată fi aprobat și finanțat de CNI. Lucrările de reabilitare și modernizare  se ridică la aproximativ șapte milioane de lei.

Reabilitarea Cinematografului creează acum și alte oportunități pentru manifes­tările culturale, care se vor organiza aici, pe lângă proiecțiile cinematografice.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: