Punct de vedere NEGATIV din partea Guvernului pentru Inițiativa legislativă a senatorului Cristian RESMERIȚĂ privind sporul de până la 20% din salariu pentru care cei care lucrează în: educație, sănătate și asistență socială în Valea Jiului

               Cu o întârziere de un an de zile, Guvernul PNL- USR PLUS – UDMR a dat un punct de vedere cu privire la Inițiativa legislativă a senatorului CRISTIAN RESMERIȚĂ prin care personalul din sistemul de educație, sistemul de sănătate și cei care lucrează în sistemul de asistență socială în Valea Jiului, puteau beneficia de un SPOR de până la 20% din salariu.

     Din păcate pentru cei care lucrează în aceste domenii în Valea Jiului, punctul de vedere este NEGATIV!

Deși punctul de vedere al guvernului este datat 24.06.2021, senatorul Cristian Resmeriță a aflat de el doar în cursul zilei de luni, fapt care a stârnit nemulțumirea parlamentarului.

Cu surprindere am aflat în cursul zilei de ieri, că punctul de vedere al Guvernului PNL-USR PLUS-UDMR cu privire la posibilitatea ca oamenii care lucrează  în sistemul de educație, sistemul de sănătate și  în sistemul de asistență socială în Valea Jiului, puteau beneficia de un SPOR de până la 20% din salariu, este negativ.

    O spun cu surprindere, pentru că în negocierile pe care le-am avut cu aceste partide, colegi de-ai mei care fac parte din aceste partide, mi-au spus că este o inițiativă foarte bună, pe care o susțin.

    Se pare că m-au mințit!

    Era greu de crezut  că acest Guvern PNL-USR PLUS- UDMR poate să facă ceva în sprijinul oamenilor!

     Se pare că singurul lucru pe care acest guvern poate să îl facă este să majoreze prețurile până când românii vor deveni săraci.

     Se pare că acesta este singurul lor scop!”, a declarat senatorul Cristian RESMERIȚĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: