La Lupeni, 34 de milioane de lei pentru extinderea rețelei de gaz metan

             Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, anunță că cel mai mare proiect de investiții din Municipiul Lupeni, cu o valoare de 34 de milioane de lei, a primit aviz favorabil pentru eligibilitate și conformitate. Acești bani vor fi folosiți pentru extinderea rețelei de gaz metan.

              ”Astăzi, 15 oct 2021, am primit avizul favorabil pentru eligibilitate și conformitate administrativă pentru proiectul Extindere rețea de gaze naturale în Municipiul Lupeni cu o valoare de peste 34.000.000 de lei. Vreau să mulțumesc în mod deosebit echipei de proiecte a Municipiului Lupeni, Proiectantului, Consultantului și în mod deosebit Echipei din cadrul POIM (fonduri europene). Atragem fonduri europene pentru dezvoltarea municipiului”, declară primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Introducerea gazului metan în municipiul Lupeni reprezintă o prioritate a administraţiei  locale. De asemenea, lupenenii trebuie să beneficieze de toate facilităţile: apă, canalizare, gaz metan, care vor conduce la creşterea nivelului de trai şi asigurarea unor condiţii la standarde europene.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: