Te vaccinezi, plăteşti testele sau demisionezi?

           Pe frontul vaccinării,  apar noi confruntări: angajaţii la stat vor fi obligaţi să se vaccineze sau, dacă refuză vaccinarea, vor trebui să se testeze săptămânal pe banii lor. Actuala majoritate parlamentară a pregătit în acest sens un proiect de lege care ar putea fi adoptat în procedură de urgenţă.

Tu ce vei face: te vaccinezi, plăteşti testele sau demisionezi?

Hexi Pharma – crimă, minciună şi manipulare. Jurnalistul EvZ Mirel Curea publică un articol devastator în care lansează o ipoteză tulburătoare, bazată pe documente: scandalul Hexi Pharma a fost o uriaşă manipulare prin care,  încă o firmă românească a fost eliminată de pe piaţă pentru a face loc unei companii străine.

S-a întâmplat acum cinci ani, patronul firmei a murit în condiţii suspecte, procesul e încă în desfăşurare, dar dosarul acuzaţiilor e din ce în ce mai subţire.

Există speranţă în politica românească: deputatul USR Iulian Bulai îşi anunţă fanii că e gata să rămână în serviciul public pentru următorii cincizeci de ani, eurodeputatul PNL Rareş Bogdan s-a apucat de gătit hribi şi gălbiori, iar Liviu Dragnea şi veşnic tânărul Teodor Meleşcanu se pregătesc să scoată de la naftalină Alianţa pentru România, un partid politic înfiinţat în anii ’90, dar pe care îl vor relansa în perioada următoare împachetat cu mesaje naţionaliste.

Arthur Gărdescu

One comment

  1. Valter COJMAN spune:

    1. „vaccinele” sunt experimentale si nu imunizeaza. De multe ori OMOARA.
    2. Producatorii „vaccinelor” nu raspund in niciun fel(penal, pecuniar sau material) pentru cazurile in care efectele adverse sunt grave sau UCID.
    3. Auschweis-ul fascist s-a transformat in Green PASS… Cu alte cuvinte ne-am intors pe vremea lui Hitler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: