”La Lupeni prin tot ceea ce facem, ne propunem să construim o LUME MINUNATĂ pentru copii”

 Copilăria-i o poveste
Ce te cuprinde şi apoi te lasă,
Ajungi bătrân, şi zici c-a fost frumoasă,
A fost atunci, azi nu mai este.
Învaţă să-ţi traieşti copilăria
Căci ea se duce-aşa rapid,
De n-ai să poţi să zici c-a fost frumoasă,
Când s-a pierdut în infinit.

                  Parcul CAP din municipiul Lupeni a fost duminică  ”invadat” de copii, însoțiți de părinți și bunici, veniți aici să petreacă împreună o zi, o zi a COPILĂRIEI, pe care au pregătit-o din timp, autoritățile locale.

În rodonda parcului, au răsunat glasurile de copii  pregătiți de  Simona  Ionașc de la Clubul Copiiilor din Lupeni.  Iar membrii CENACLULUI PAS CU PAS, coordonat de Petronela Baldovin,  au oferit un inedit spectacol artistic celor prezenți, la marea sărbătoare.

Și ce este mai frumos, decât să primești aplauze și bisuri, de la cei dragi, iar tu, ca și tânar talent să fii cuprins de bucuria și satisfacția, rolului bine făcut.

Copiii Lupeniului care și-au demonstrat și de această dată abilitățile vocale, sportive și de dans, au cules aplauze și aprecieri și din partea oficialităților locale prezenți la eveniment.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a fost însoțit  și el de cei doi copii ai săi, cărora li s-au alăturat soția Cosmina și mama sa Lucia, spune că s-a simțit ca-n Paradis,  în această frumoasă lume a COPILĂRIEI,  care a prins viață la Lupeni.

”Nimic nu este mai încântător decât bucuria copiilor. La Lupeni, prin tot ceea ce facem, ne propunem să construim o lume minunată pentru copii. Cu atât mai mult ne-am dorit să realizăm acest lucru,  de ziua lor și sper din tot sufletul că am reușit să și îndeplinim dorințele și aspirațiile. Doar privindu-i cum se joacă, cum cântă, cum dansează, cum râd și cum se bucură de tot ceea ce se întâmplă frumos în jurul lor, îți crește inima de fericire și simți că trăiești cu adevărat. Ca tată și fiu, deopotrivă, am simțit și eu astăzi aceste sentimente și m-am bucurat că am reușit, în această sfântă zi creștină, să oferim copiilor din municipiul Lupeni o zi minunată, o zi cu mult soare și o zi cu distracție pe măsură pentru toți cei care au venit alături de noi.  Tuturor copiilor, care de fapt ne fac și nouă viața, zi de o zi, o sărbătoare, le spun încă o dată: La mulți ani, iar celor care au făcut posibilă această mare sărbătoare, le mulțumesc din suflet”, a spus primarul lupenean, Lucian Resmeriță.

Baloane, jocuri interactive, spectacolul de teatru pentru copii susținut de actorii petroșeneni, statuile vivante, personajele din povești, au întregit marea sărbătoare.

Momentele unice au fost imortalizate, iar întregul eveniment dedicat COPILĂRIEI a fost un succes.

Și, cu siguranță, adulții cei prezenți s-au prins și ei în acest joc frumos al nostalgiei, al amintirilor.

Cu siguranţă, copilăria pare să fie cea mai preţioasă perioadă a vieţii.

Copil fiind – ai libertate, doreşti să creşti mare, iar când eşti adult  – devii nostalgic şi doreşti să redevii copil.

Angella Dumitrașcu

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: