Pe raza municipiului Lupeni vor fi amenajate noi locuri de parcare

               Având în vedere solicitările venite din partea cetăţenilor municipiului Lupeni, administraţia publică locală a luat hotărârea să continue şi anul acesta lucrările pentru amenajarea de noi locuri de parcare în cartierele localităţii.

În acest scop au început lucrările de amenajare a parcărilor pe str. Tudor Vladimirescu, bl. 76  unde vor fi amenajate aproximativ 60 locuri de parcare, lucrările cuprind inclusiv asfaltarea legăturii cu strada Spiru Haret.

De asemenea, continuă și lucrările de amenajare a parcărilor la blocul 200 unde  vor fi amenajate aproximativ 37 locuri de parcare, lucrările se derulează conform graficului.

”Lucrăm, după cum se știe, deja de câteva săptămâni bune la crearea zonei de parcare de la blocul 200, pe șoseaua de centură, unde lucrările sunt în grafic și unde, la finalizarea acestora, vor fi puse la dispoziția cetățenilor municipiului Lupeni, 37 de noi locuri de parcare. În aceste zile, am deschis și un nou șantier de acest fel, în zona blocului 76 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu, unde vom amenaja o parcare cu 60 de locuri. Vreau să informez cetățenii că, tot aici, lucrările cuprind inclusiv asfaltarea legăturii cu strada Spiru Haret. Programul de identificare și realizare de noi locuri de parcare va continua în acest an, în diverse zone ale localității, pentru că ne dorim să răspundem în acest fel unei nevoi stringente semnalate de cetățeni, dar și pentru că dorim să descongestionăm traficul rutier din zona centrală, prin eliberarea cel puțin a unei benzi de circulație din cele patru de pe principala arteră rutieră a municipiului Lupeni”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

De asemenea, autoritățile locale de la Lupeni în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara intenționează să amenajeze corespunzător două parcări mari în zona turistică Straja, la baza stațiunii cât și sus, la intrarea în satul de vacanță, cu aproape 1000 de locuri de parcare pentru turiștii care vin în stațiune.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: