Senatorul CRISTIAN RESMERIȚĂ nemulțumit de lipsa de reacție a parlamentarilor hunedoreni față de situația minerilor din Valea Jiului

             Legat de situaţia actuală a CEH, ca urmare a întârzierii plății salariilor din luna februarie 2021, senatorul Cristian Resmeriţă, cunoscut fiind pentru implicarea sa în sprijinul sectorului energetic din Hunedoara, şi-a prezentat îngrijorarea faţă de soarta minerilor blocaţi în subteran şi a precizat că va fi întotdeauna alături de ei, susţinându-le demersurile. De asemenea a rămas dezamăgit de lipsa de reacție a celorlați opt parlamentari hunedoreni, care nu au avut niciun punct de vedere.

„Cu surprindere am observat că pentru toți ceilalți parlamentari ai județului Hunedoara, minerii Văii Jiului nu există.  Chiar dacă există sute de mineri blocați în subteran încă de marți, niciunul dintre ei nu si-au făcut timp nici pentru a fi în mijlocul minerilor, nici măcar prin a-și exprima un punct de vedere.  Sunt curios, ne putem baza pe ei? Singurul personaj politic care și-a afirmat sprijinul pentru mineri este Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, pe care îl felicit!”, a declarat senatorul CRISTIAN RESMERIȚĂ.

În afară de senatorul CRISTIAN RESMERIȚĂ, județul Hunedoara mai are opt parlamentari:  Vasilică Potecă – senator PNL, Lucica Dina Muntean –  senator PNL, Intotero Natalia – deputat PSD, Toma Ilie – deputat PSD, Sălan Viorel – deputat PSD, Ana Maria Gavrilă – deputat AUR, Vetuța Stănescu – deputat PNL, Pollyana Hangan – deputat USR.

          Niciunul dintre aceștia nu au exprimat un punct de vedere cu privire la situația în care se află minerii din  Valea Jiului. Reamintim că salariații de la Mina Lupeni si de la celelalte exploatări miniere din Valea Jiului  se află de 3 zile autoblocați în subteran, în semn de protest pentru neplata la termen a salariilor și altor drepturi cuvenite.(R.S.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: