O nouă investiție la Lupeni! Sala de fitness VLM’S GYM din Lupeni se va deschide astazi de la ora 16.00

           Astăzi, o nouă sală de fitness, dotată cu echipamente specifice de ultimă generație, se va deschide la Lupeni, urmare a unei inițiative private a unei tinere întreprinzătoare. Este vorba despre Lorena Ilie, o tânără din Lupeni care, după succesul pe care l-a avut în afaceri în domeniul industriei cosmetice, în Marea Britanie, a decis să investească şi acasă, la Lupeni.

             În intervalul orar 16:00-20:00 se va permite accesul gratuit pentru vizitarea sălii, urmând ca de mâine să se înceapă activitatea propriu zisă. Astăzi se va  organiza o tombolă cu 300 de premii, care vor consta în cinci  abonamente lunare, batoane proteice, mostre de proteine, de pre-workout, etc.

             ”Suntem o echipă tânără cu un apetit mare pentru fitness și pentru un stil de viață sănătos, care dorește să facă  cât mai cunoscută  această  ramura a vieții, și anume, ramura fitnessului și să dovedim ca sala de sport nu este doar un loc cu fiare și greutati!  Împreună vom reuși să ajungem la cea mai bună condiție fizică. Alege VLM’S pentru a înțelege ce înseamnă cu adevărat conceptul de fitness & wellness și antrenează-te în cea mai modernă sală de fitness din Lupeni. Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai nou club de fitness. Aici veţi găsi oameni minunați, distracție și o mulțime de momente deosebite”, se arată în mesajul echipei.

Sala de fitness ultramodernă se află în clădirea fostului restaurant ”Cina” din zona centrală a municipiului Lupeni. Interiorul clădirii a fost complet renovat și au fost achiziționate echipamente de sport de ultimă generație, care corespund standardelor inovative în domeniul fitness și body building. În plus, noua sală de sport va beneficia și de serviciile profesioniste ale unor antrenori de fitness dar și de specialiști în nutriție, punând la dispoziția clienților inclusiv diete personalizate.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a avut în cursul dimineții privilegiul de a fi primul care testează aparatele din noua sală de gimnastică. Acesta a răspuns, în acest fel, invitației primite din partea investitorului Lorena Ilie, pe care a și felicitat-o pentru decizia de a investi într-un business aici, acasă, la Lupeni. 

”Ceea ce vedem aici demonstrează încă de la bun început seriozitatea cu care această tânără întreprinzătoare din municipiul Lupeni abordează acest tip de afacere. Nu pot decât să o felicit și să salut ideea acesteia de a veni să investească o parte din banii câștigați în străinătate, în localitatea sa natală. Sunt convins că sala de sport VLM’S GYM va deveni, în scurt timp, un punct de atracție pentru locuitorii din Lupeni, care sunt în număr mare iubitori de sport și practicanți de sport, dar în aceeași măsură sunt convins că aceasta va deveni încă un punct de atracție pentru turiștii care vin la Straja și care vor găsi aici încă un mod plăcut și util de a petrece câteva ore din vacanța lor în municipiul Lupeni. Desigur, nu este de neglijat faptul că, deschiderea acestei afaceri aduce și câteva locuri de muncă în plus, aduce și venituri la bugetul local și redă utilitatea uneia dintre clădirile reprezentative din municipiul nostru”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: