Deputații și senatorii hunedoreni au depus jurământul de credință

             Deputații și senatorii de  Hunedoara,  aleși în urma scrutinului din 6 decembrie, au depus jurământul, astfel că sunt pregătiți să își înceapă activitatea în Parlamentul României. Camera Deputaţilor şi Senatul sunt considerate legal constituite după validarea a două treimi din mandatele de deputaţi, respectiv al senatorilor şi după depunerea jurământului de către aceştia. Un număr de 10 aleşi nu au depus, luni, jurământul.

Parlamentarii aleşi au depus jurământul în cadrul unei şedinţe care s-a prelungit după miezul nopţii, iar după constituirea legală a Camerei Deputaţilor şi Senatului, s-a purces la alegerea preşedinţilor celor două foruri legislative şi ceilalţi membri ai Birourilor permanente – vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii.

Depunerea jurământului a fost făcută individual de fiecare deputat și senator în parte, iar după acest moment,  parlamentarii  hunedoreni  au transmis  și mesaje prin intermediul rețelelor de socializare.

”Le mulțumesc colegilor din marea familie a social-democraților hunedoreni și întregului electorat  pentru încrederea cu care m-au reinvestit în această onorantă poziție politică. Îi asigur că în activitatea mea  în Parlament  voi face în așa fel încât toate problemele semnalate de colegii noștri, de cetățenii județului, să fie aduse în atenția factorilor de decizie și, așa cum am făcut de fiecare dată  voi căuta soluții pentru a rezolva aceste probleme”,  a ținut să transmită senatorul Cristian Resmeriță.

Viitorul Parlament are o misiune clară,  de a se asigura că românii nu vor mai avea de suferit în anii următori din cauza pandemiei. Nu putem face promisiuni în numele altor formațiuni politice, dar promisiunea mea fermă este că Partidul Social Democrat nu va uita de ce a fost votat și care este mandatul său,  siguranța unui trai mai bun pentru fiecare român. Vom acționa ca acest lucru să devină realitate.Vă mulțumesc tuturor celor care ați ieșit la vot, vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă mulțumesc pentru că ne sunteți în continuare alături. Când am văzut tricolorul din Sala A. I. Cuza am simțit o emoție puternică, precum și un adânc sentiment de responsabilitate. Doamne ajută!”, a declarat și deputatul Natalia  Intotero.

”Am fost reales de către cetăţenii din circumscripţia electorală nr. 22 Hunedoara, să îi reprezint ca deputat în Parlamentul României. Sunt militar şi îmi respect cuvântul dat. Le promit atât oamenilor care au avut încredere în mine şi mi-au dat votul lor, dar nu numai lor, că mă voi strădui neabătut, cu aceeaşi determinare şi energie, să îmi dedic integral activitatea rezolvării problemelor lor. Aşa cum am făcut şi până acum, voi promova în primul rând acele iniţiative legislative care să răspundă adecvat cerinţelor oamenilor şi fiecărei situaţii de viaţă în parte”, a spus deputatul și fostul general Viorel Sălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: