Educație digitală pentru toți copiii din Lupeni

              Atragerea de fonduri europene este o prioritate pentru administrația publică locală din municipiul Lupeni. În acest sens s-au depus  mai multe proiecte către unitățile finanțatoare. 

Elevii din municipiul Lupeni vor avea șansa de a fi cuprinși într-un amplu proiect de educație digitală, depus pentru finanțare cu fonduri europene de municipalitatea din Lupeni în cadrul Programului Operaţional Competitivitate Axa prioritară 2.

Este vorba despre proiectul ”Educație digitală pentru toți elevii din municipiul Lupeni”, aprobat deja de Consiliul Local Lupeni.

Potrivit primarului Lucian Resmeriță: ”valoarea totală a proiectului este de 5.997.976,23 lei, inclusiv TVA, iar contribuția proprie în proiect a Municipiului Lupeni este  de 1.190 lei inclusiv TVA, reprezentând cheltuieli neeligibile ale proiectului cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 119.935,72 lei inclusiv TVA. ”Educația digitală pentru toți elevii municipiului Lupeni”, este un amplu program ce cuprinde toate componentele necesare mai ales în aceste vremuri de pandemie, când cursurile se desfășoară exclusiv online”.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: