La Lupeni, lucrări pentru creşterea gradului de confort pentru cetăţeni

           Pentru Lucian Resmeriţă  continuarea programului de reabilitare şi modernizare a infrastructurii publice din municipiul Lupeni constituie una din cele mai importante obligaţii asumate în faţa cetăţenilor.

Vreau să-i asigur pe toţi cetăţenii municipiului Lupeni că vom continua lucrările de modernizare a localității noastre, acum, continuăm lucrările de amenajarea locurilor de parcare în următoarele zone din municipiul Lupeni: zona bl. 8 Bd. Păcii, str. Viitorului bl. C1, str. T. Vladimirescu bl. D4 – D5, zona Monument Lupeni ’29 și strada Cernei. Vom continua programul nostru de identificare, configurare și realizare de noi locuri de parcare pentru că acest lucru reprezintă o necesitate confirmată de numărul tot mai mare de autovehicule din parcul auto local, al cetățenilor municipiului Lupeni, dar și deoarece odată cu dezvoltarea turismului, ne așteptăm la o creștere constantă a traficului rutier în mod special în zona centrală a municipiului Lupeni. În același timp, prin acest tip de investiții publice răspundem și uneia dintre cerințele pe care ni le-au transmis, în mod expres, cetățenii municipiului Lupeni, cerințe la care avem obligația de a răspunde corespunzător, prin fapte !”, a precizat primarul Lucian Resmeriță.

Tot zilele acestea s-a demolat și blocul D1 de pe strada Tineretului, unde o să se construiască un nou bloc cu locuinţe sociale, pentru creşterea gradului de confort al cetăţenilor.

“Am început și demolarea blocului D1 de pe strada Tineretului.  Aici, dorim să construim un nou bloc cu locuinţe sociale, pentru care am contractat realizarea proiectului tehnic. Administraţia locală face eforturi deosebite pentru derularea unor proiecte care să ducă la creşterea gradului de urbanizare a localităţii noastre şi creşterea gradului de confort pentru cetăţeni”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Administraţia locală a reuşit să atragă importante fonduri pentru realizarea acestor investiții. Tot ceea ce se realizează în municipiul Lupeni, amplele lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii locale vor contribui, în final, la creşterea confortului şi siguranţa cetățenilor şi vor da o imagine nouă, modernă, municipiului Lupeni.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: