CRISTIAN RESMERIȚĂ și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de senator

              Astăzi, candidații Partidului Social Democrat din județul Hunedoara si-au depus la Biroul Electoral de Circumscripție Hunedoara dosarele cu listele complete ale candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. La eveniment, alături de candidații propuși pe liste a fost prezent și Laurențiu Nistor, președintele social-democraților hunedoreni.

  Lista pentru Senat este deschisă de senatorul Cristian Resmeriță, președinte executiv al PSD Hunedoara și preşedintele celei mai puternice organizații PSD din România, cea din municipiul Lupeni. Pe lista propusă de PSD Hunedoara pentru Senat, alături de Cristian Resmeriță, se mai regăsesc Ion Bădin, Maria Ștefănie, Valeria Filimon și Ciprian Roman.

„Depunerea dosarului pentru un nou mandat de senator este pentru mine o mare responsabilitate pe care o primesc din partea PSD și din partea cetățenilor din județul Hunedoara, în fața cărora am căutat și până acum să mă achit cu conștiinciozitate de această calitate pe care mi-au atribuit-o. Am reușit, alături, desigur și de ceilalți colegi parlamentari social-democrați, să inițiem, să elaborăm și să susținem legi bune pentru oameni și asta îmi propun eu, dar sunt singur că și colegii mei, să facem și în viitoarea legislatură. Pornim la drum cu încredere și cu convingerea că locuitorii județului Hunedoara au văzut cine, cât și cum i-au sprijinit în anii care au trecut și vor alege cu siguranță pe aceia care o pot face și în continuare. Am încredere deplină în cetățeni, pentru că decizia lor este întotdeauna corectă și suverană. Mulțumesc pentru încredere!”, a declarat senatorul  Cristian Resmeriță.

La Camera Deputaților, pe lista de candidați ai PSD Hunedoara se afla Natalia Intotero, Ion Toma, Viorel Sălan, Marius Heljiu, Ovidiu Ulari, Luminița Hurgoiu, Lucian Rus și Gabriel Ionuț Pârva.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: