Investițiile continuă în municipiul Lupeni

                 Investiţiile continuă şi în această perioadă în municipiul Lupeni, iar banii au fost gestionaţi cu succes pentru realizarea multora dintre proiecte. Fie ca este vorba de infrastructura rutieră, fie ca este vorba de modernizări şi amenajări de parcuri şi alei, imaginea municipiului LUPENI este într-o continuă schimbare şi acest lucru nu poate decât să-i bucure pe cetăţenii Lupeniului care este pe primul loc la investiţii în VALEA JIULUI.

Toate investițiile realizate,  de la cele de infrastructură publică (drumuri, trotuare, rețele de apă și canalizare, rețele de gaz și energie electrică etc) la cele din sănătate, educație sau cultură și până la cele din sectorul de turism,  sunt foarte  importante pentru economia din această localitate.

Astfel, în ultimii ani s-au făcut investiții care se cifrează la sute de milioane de lei pentru lucrări care țin de asfaltări și  pentru modernizarea unităților de învățământ. La acestea se adaugă altele noi începute cu cei de la CNI, reabilitarea Cinematografului   Cultural, demararea celui mai amplu proiect care vizează o bază modernă de agrement care conține un bazin de înot și bază sportivă la liceu, etc.

”În această perioadă vom continua lucrările la următoarele obiective: parcări în următoarele zone: str. Tudor Vladimirescu bl. E4, str. Spiru Haret bl. 5-7, str. Bărbăteni zona Penny, zona de lângă Grădiniţa Bărbăteni, str. Viitorului bl. K2, blocurile: D11, D12, str. 6 August; se execută un zid de sprijin în zona  Palatului Cultural „Minerul”, pentru că vrem să consolidăm, pentru a nu mai avea probleme de genul cu care ne-am confruntat după inundația catastrofală de la finele lunii iunie, se reabilitează  punţile pietonale zona Poligon 1,2,3 şi în zona străzii Frumoasă. După cum vedeți  municipiul  Lupeni este un vast șantier și acest lucru mă bucură foarte mult,  chiar dacă creăm și puțin disconfort cetățenilor. Toate acestea sunt realizate pentru a schimba imaginea localității noastre și de a crea un ambient plăcut, ca în marile orașe europene”, a ținut să declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: