CRISTIAN RESMERIȚĂ va candida pentru un nou mandat de senator

             Joia trecută, social democrații hunedoreni s-au întâlnit pentru a-și desemna candidații pentru alegerile parlamentare din decembrie. PSD Hunedoara a obținut o victorie categorică și în alegerile locale, fiind unul dintre județele apreciate la nivel național și care, a obținut funcții importante în guvernarea trecută.

      Primul care deschide lista pentru Senat, este Cristian Resmeriță, un om al Văii Jiului care este întotdeauna preocupat de soarta locuitorilor zonei și de perspectivele de dezvoltare, de viitor.

De numele său se leagă  multe inițiative legislative, care au devenit legi între timp, și de care beneficiază în primul rând pensionarii mineri,  dar și cei care și-au petrecut decenii în Valea Jiului. Iar alte inițiative ale inimosului senator se află la diferite comisii din Parlament și se mai așteaptă doar votul final, în plen.

„Este o mare responsabilitate pentru mine faptul că  membrii PSD din întregul județ Hunedoara mi-au acordat această onoare de a deschide lista candidaților PSD pentru Senatul României și în alegerile care urmează. Împreună vom face în așa fel încât, în perioada următoare, să prezentăm cetățenilor din Valea Jiului lucrurile bune pe care PSD le-a făcut până în prezent, dar vom face cunoscut opiniei publice din Valea Jiului și județul Hunedoara și proiectele pe care le avem pentru următorul mandat, în mod special pentru cetățenii pe care-i reprezint, dar și pentru toți cetățenii României. Mulțumesc colegilor din PSD pentru încredere și le mulțumesc oamenilor, hunedorenilor, pentru susținere și pentru că i-am simțit mereu aproape de mine!”, a transmis după ședința biroului politic, senatorul  Cristian Resmeriță.

Candidații social-democraților din județ pentru alegerile parlamentare sunt:

La Senat: 1. Cristian Resmeriță;  2. Ion Bădin; 3. Maria Ștefanie; 4. Valeria Filimon;

La Camera Deputaților: 1. Natalia Intotero; 2. Ilie Toma; 3. Viorel Sălan; 4. Marius Heljiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: