Miercuri, 14 octombrie, Judecătoria Petroşani a validat cinci din cele şase mandate de primar din Valea Jiului

    Magistraţii de la Judecătoria Petroşani au validat mandatele primarilor aleşi, în urma scrutinului ce a avut loc pe 27 septembrie. Este vorba despre primarii aleşi în cele şase localităţi ale Văii Jiului.

Candidatul PSD, Lucian Resmeriţă, a câştigat lejer un nou mandat de primar, obţinând aproape 80% din numărul de voturi ale cetăţenilor din municipiul Lupeni care s-au prezentat la urne, depăşindu-şi zdrobitor  competitorii.  Acesta va avea lângă el şi majoritatea  din  Consiliul Local, obţinând 16 locuri de consilieri,  propunându-le astfel lupenenilor un program ambiţios de dezvoltare. Va fi cu singuranţă o echipă de succes şi vor face lucruri deosebite pentru municipiul Lupeni, pentru că nu este uşor să coordonezi un municipiu, aşa cum este Lupeniul, care şi-a schimbat radical înfăţişarea în ultimii ani, de când Lucian Resmeriţă a adus în administraţia locală un suflu nou, şi o viziune de dezvoltare socio-economică demnă de un oraş european. Acum, după validarea celui de-al doilea mandat, lupenenii vor avea un primar, un viceprimar şi un Consiliu local care vor lucra, cu singuranţă, în folosul cetăţeanului şi al comunităţii.

Miercuri au mai fost validaţi şi primarii: Tiberiu Iacob-Ridzi (PNL) – Petroşani, Vasile Jurca (PSD)- Petrila, Nicolae Dunca (PSD) – Aninoasa, Cristian Merişanu (PRO România) – Vulcan.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: