La Lupeni, Premii de Excelență pentru cadrele didactice pensionate

        Un moment important din viața unui cadru didactic este atunci când munca sa, de decenii, la catedră, este răsplătită de comunitatea locală. Astăzi, sala de consiliu a primăriei municipiului Lupeni a găzduit o festivitate mai deosebită,  la care au participat directorii de instituții de învâțământ de pe raza municipiului Lupeni. Pentru că, împreună cu edilii locali au sărbătorit ”Excelența în Educație”, pe acei dascăli care rămân un exemplu demn de urmat într-o comunitate.

Dascălii trebuie să aibă foarte multă răbdare cu copiii, ei sunt cei care le modelează caracterele și obțin performanțe deosebite. Și mulți dintre cei prezenți la evenimentul de la Lupeni sunt rodul muncii unor astfel de cadre didactice, care au muncit decenii la rând pentru a aduce rezultate desebite în comunitatea lupeneană.

                ”Astăzi am acordat PREMII DE EXCELENȚĂ cadrelor didactice, care au ieșit la pensie după 40 de ani dedicați educației, respectiv profesorilor: Cotocel Daniela, Bucur Simonel, Catalin Florica, Boșneag Tiberiu, Kadar Dionisie, Truță Gheorghe și Șaucă Idifta. Un eveniment cu o înaltă încărcătură emoțională, întrucât am avut prilejul să mulțumim celor care au fost modelele noastre de viață, familia noastră, să ne exprimăm recunoștința și aprecierea pentru eforturile pe care le-au făcut pentru dezvoltarea comunității prin această nobilă misiune. Vă dorim multă sănătate, o viață plină de bucurii și împliniri sufletești!”, a  ținut să declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: