La Lupeni, Lucian Resmeriță a câștigat cu un scor zdrobitor un nou mandat de primar

              Cel mai mai apreciat primar al Văii Jiului, cu cele mai multe proiecte aflate în derulare, candidatul PSD Lucian Resmeriță a câștigat lejer în fața contracandidaților săi.  Este cel de-al doilea mandat al tânărului candidat,  care-și dorește continuarea modernizării municipiului Lupeni. Acesta va avea majoritatea și în Consiliul Local  și le propune lupenenilor un program ambițios de dezvoltare.

Acesta a obținut aproape 80% din numărul de voturi ale cetățenilor din Lupeni care s-au prezentat la urne,  și, astfel, Lucian Resmeriță și-a depășit zdrobitor competitorii.

RESMERIȚĂ LUCIAN – 77,84%

Ivănuș Nicolae – 1,94%

Roșu Cristian – 12,38%

Napău Stoica Radu-Călin – 4,65%

Țărcan Emil – 3,17%

Organizația PSD Lupeni a intrat în Cosiliul Local cu 16 CONSILIERI.

Aceleași rezultate au fost consemnate și în ceea ce privește votul politic al lupenenilor, atât pentru Consiliul local, cât și pentru Consiliul Județean și președintele CJH.

”Vreau să le mulțumesc cetățenilor municipiului Lupeni care mi-au dat acest vot de încredere și care au înțeles, în egală măsură, mesajul meu politic, dând un vot de încredere și echipei PSD pe care am propus-o pentru Consiliul local și pentru Consiliul Județean. Votul de duminică este o garanție că programul de dezvoltare al municipiului Lupeni merge înainte și eu voi căuta să fac tot ceea ce trebuie pentru a-l intensifica și pentru a-l diversifica.  Încrederea pe care mi-au arătat-o cetățenii municipiului Lupeni mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură. Mulțumesc pentru încredere !”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: