La Lupeni, blocul de pe strada Liliacului va fi repus în circuitul public

             Blocul  de pe strada Liliacului nr.2, care este situat vizavi de LIDL, a intrat în reabilitare încă  din primăvară. Lucrările se realizează din fonduri proprii și se desfăşoară conform graficului.

S-a  reabilitat faţada, a fost înlocuit acoperişul, s-au montat geamuri noi de termopan, etc. Acesta a adăpostit până la începerea lucrărilor de reabilitare  sediile unor ong-uri şi ale unor partide politice, şi, cu siguranţă, după finalizarea lucrărilor, interesul pentru a obţine spaţii aici va creşte din partea doritorilor.

„Lucrările de reabilitare a blocului de pe strada Liliacului, nr. 2 se apropie de finalizare.  Au fost  reabilitat acoperişul  și  faţada blocului, s-au montat geamuri termopan, etc.  Sunt extrem de bucuros, că am reușit să găsim resursele financiare  necesare pentru reabilitarea exterioară acestui bloc, astfel că pe lângă faptul că am înlăturat pericolul pe care îl reprezenta starea avansată de degradare în care se afla, am reușit și să aducem un  plus de imagine zonei în care este amplasat.  După finalizarea proiectului de reabilitare exterioară vom stabili  și destinația spaţiilor din interior şi redarea acestuia în circuitul public”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: