PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale. Peste 800 de semnături de susţinere pentru LUCIAN RESMERIŢĂ în primele 24 de ore

          În cursul zilei de miercuri, 29 iulie, primarul Lucian RESMERIŢĂ, candidat al Organizaţiei PSD Lupeni pentru încă un mandat a dat startul acţiunilor de precampanie în municipiul Lupeni. Acesta s-a aflat în mijlocul cetăţenilor din municipiul Lupeni, însoțit fiind de o serie de colegi, membri ai Organizaţiei PSD Lupeni.

 ”Mă simt foarte bine în mijlocul oamenilor, atât eu cât şi colegii mei, cu atât mai mult cu cât am constatat din nou că suntem foarte bine primiţi de către cetăţenii municipiului Lupeni, fapt care mă bucură foarte mult și-mi dă încredere că ne vom bucura de aceeași atenție din partea oamenilor și la urne, în momentul votului din 27 septembrie. Sunt convins că împreună putem să facem foarte multe lucruri bune pentru municipiul Lupeni, așa cum am demonstrat și în ultimii ani”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni și candidatul PSD pentru un nou mandat.

    Conducerea Organizaţiei PSD Lupeni ne-a dezvăluit că în primele 24 de ore, de când s-a dat startul campaniei de strângere de semnături, peste 800 de cetățeni ai municipiului Lupeni au semnat pentru a-l susţine pe primarul RESMERIŢĂ LUCIAN şi lista de consilieri a PSD Lupeni.

RESMERIŢĂ LUCIAN: „Mulţumesc cetăţenilor municipiului Lupeni, care semnează pentru a ne sprijini şi aştept toţi oamenii de bine alături de noi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: