Senatorul CRISTIAN RESMERIŢĂ: ”Este cel mai puternic caz de încercare de scădere a veniturilor proprii din România ultimilor 30 de ani”

              În conferința de presă pe care a susținut-o  joi, 23 iulie, la  noul sediu de campanie al candidatului PSD, pentru Primăria Petroșani, senatorul Cristian Resmeriță a ținut să facă din nou unele remarci vizavi de veniturile celor care conduc destinele CEH. Senatorul a precizat că, niciunul dintre cei care conduc CEH  nu și-au făcut publice veniturile și  le ascund.

 ”Săptămâna trecută, țineți minte, am ținut o conferință de presă în care am spus despre veniturile celor de la CEH. Deja pentru doi dintre dumnealor s-a confirmat, o hotărâre judecătorească a domnului Gros Emil îi acordă 30.000 euro, plus TVA, deci 36.000 euro pe lună.  Mi s-a confirmat venitul net al domnului Dioane, 254 de milioane, deci două salarii le am confirmate. Pentru al treilea venit, cel al administratorului special, Roșu Cristian, nici până în momentul de față nu reușește nimeni să scoată contractul de management și suma pe care o primește lunar. În momentul de față am primit informații foarte clare că în jurul celor doi conducători ai CEH, domnul director general Dioane și domnul Roșu, se lucrează intens pentru ca venitul, cel puțin pe luna în curs, să fie scăzut în mod dramatic, pentru ca în august să vi se prezinte dumneavoastră, celor din mass-media și cetățenilor, niște venituri mai scăzute decât cele prezentate de mine. Vreau să readuc aminte, eu am cerut clar atunci veniturile din luna martie și aprilie. Am și spus că, aceste luni sunt luni în care angajații CEH au fost în șomaj tehnic, au avut venituri și așa scăzute, cumulul unui miner abia s-a dus pe la 3.000 lei, au venituri și acum scăzute, deci să nu încerce să ne păcălească! Este cel mai puternic caz de încercare de scădere a veniturilor proprii din România ultimilor 30 de ani, unii încercând să ne păcălească,  cu anumite chestiuni. Nici până în momentul de față, deși au trecut șapte zile, niciunul dintre ei nu și-au făcut public veniturile, le ascund și încearcă să și le micșoreze,  pentru a prezenta ulterior niște venituri micșorate”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: