Proiectul legislativ al senatorului Cristian RESMERIŢĂ care reduce vârsta standard de pensionare cu doi ani, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților în această săptămână

               Proiectul legislativ al senatorului Cristian RESMERIŢĂ prin care vârsta standard de pensionare pentru locuitorii din: Uricani, Lupeni, Vulcan, Aninoasa, Petroșani, Petrila, Baia de Criș, Ghelari, Băița, Hunedoara, Călan, Orăștie, Deva, Certej, Teliuc, Brad scade cu doi ani fără penalizare, se află pe ordinea de zi a Camerei Deputaților din această săptămână.

Raportul Comisiei de muncă face dovada clară, că senatorul Cristian Resmeriță este inițiatorul acestei legi. 

Într-o postare pe pagina de socializare, senatorul Cristian Resmeriță o acuză pe senatoarea Carmen Hărău, că a mințit și a încercat să își asume proiectul de lege care îi aparține.

Senator Cristian RESMERIŢĂ: „Sunt foarte bucuros pentru că această inițiativă legislativă a mea, privind reducerea vârstei standard de pensionare cu doi ani pentru toți oamenii  din: Uricani, Lupeni, Vulcan, Aninoasa, Petroșani, Petrila, Baia de Criș, Ghelari, Băița, Hunedoara, Călan, Orăștie, Deva, Certej, Teliuc, Brad a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaților.

Este o muncă a mea de aproximativ zece luni de zile și nu poate decât să mă bucure, faptul că 80% din populația județului Hunedoara va putea, să beneficieze de ea. Am încredere că voi convinge toate partidele politice să o voteze. 

ȘI VOR VOTA , pentru că partidul politic care nu va susține această inițiativă legislativă practic va dispărea în județul Hunedoara.

Mulțumesc!”

One comment

  1. Vasile spune:

    Felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: