Colaborarea administrația locală – populație este vizibilă la Lupeni

                Cu fiecare zi ce trece, municipiul Lupeni capătă tot mai mult alura unui oraş frumos, curat, îngrijit, aşa cum cere statutul său de localitate de interes turistic. Dorinţa  primarului localităţii, Lucian Resmeriţă, de a schimba radical imaginea Lupeniului se dovedeşte a fi una susţinută  permanent de acţiunile acestuia.

Văzând interesul tânărului primar Lucian Resmeriţă pentru a da o imagine nouă şi europeană municipiului Lupeni,  lupenenii inimoşi s-au alăturat şi ei echipei de angajaţi ai serviciului de gospodărie locală, pentru a le da o mână de ajutor, realizând adevărate oaze de spații verzi în jurul blocurilor unde locuiesc.

Acţiunile de înfrumuseţare a spațiilor verzi din cartierele municipiului Lupeni, continuă, iar lucrările sunt atent  supravegheate de primarul Lucian Resmeriţă.

„Vom continua acţiunile de înfrumuseţare a municipiului Lupeni, pentru că tuturor ne place să vedem că oraşul nostru devine din ce în ce mai frumos, mai elegant, mai curat, mai civilizat. În acelaşi timp însă, pentru a ne putea bucura de toate aceste lucruri şi pentru a reduce costurile de întreţinere ca să putem face schimbări similare în cât mai multe zone ale oraşului nostru, vin cu rugămintea adresată tuturor cetăţenilor municipiului Lupeni, să ni se alăture în acest demers, să păstreze curată şi îngrijită  fiecare din zonele în care am reuşit să realizăm deja schimbarea la  faţă a localităţii noastre”, spune Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Buna gospodărire, păstrarea şi întreţinerea curăţeniei, respectarea normelor de igienă, precum şi înfrumuseţarea orașului constituie o obligaţie permanentă a tuturor cetăţenilor din municipiul Lupeni, a instituţiilor publice, a agenţilor economici, dar  şi a altor persoane juridice, cu domiciliul, rezidența, în municipiul Lupeni.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: