Lucian RESMERIŢĂ: „Am început reabilitarea blocului M1 din Cartierul Viitorului”

                  În cadrul proiectului BAHTALO, care se adresează populaţiei defavorizate din Municipiul Lupeni, o componentă  importantă face referire la reabilitarea  şi modernizarea blocului de locuinţe sociale  M1, din cartierul Viitorului. Lucrările se realizează cu fonduri de la Uniunea Europeană.

Constructorul și-a delimitat perimetrul de siguranță în cursul zilei de joi, 2 iulie 2020, a realizat organizarea de șantier și a început efectiv lucrările la acest nou obiectiv al administrației locale din municipiul Lupeni.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a declarat că,  odată ce aceste lucrări vor fi încheiate, cele 16 apartamente aflate în prezent într-o stare avansată de degradare, vor putea găzdui în condiții decente un număr similar de familii din localitate. Acesta a fost prezent încă de la începutul lucrărilor pe teren, alături de constructor, şi va supraveghea îndeaproape  derularea lor.

 “În urma acestor lucrări, Primăria municipiului Lupeni va asigura pentru 16 familii beneficiare direct a acestei investiții de lucrări, o viață mai bună, un confort demn de zilele pe care le trăim și de care ar trebui să aibă parte, într-o lume normală, toată lumea. Apartamentele sociale vizate din acel bloc sunt acum într-o stare avansată de degradare și necesită reparații capitale, ca toată clădirea, de altfel. Se vor executa lucrări de zidărie, atât la interior, cât și la exterior. Se vor înlocui toate ușile și ferestrele, se va repara acoperișul, se vor reabilita rețelele sanitare și electrice, vor fi făcute o serie de lucrări și tot ce trebuie pentru ca aceste familii, formate din mai multe persoane vulnerabile, să aibă parte de o bucurie și să poată să treacă mai ușor peste greutățile vieții”, ne-a declarat  primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: