Noi investiții în cartierul Ștefan din Lupeni

              În desele întâlniri pe care le-a avut cu cetăţenii din cartierul Ștefan, primarul Lucian  Resmeriţă a promis că va avea în vedere şi dezvoltarea şi modernizarea acestui important cartier al municipiului Lupeni.

 După  reabilitarea şi modernizarea drumului care duce în cel mai vechi cartier al Lupeniului, după lărgirea drumului şi lucrările de reconstrucţie a zidului de sprijin și asfaltarea drumului, acum în cartier se fac investiți în întroducerea apei potabile și realizarea rețelei de canalizare, acolo, unde zona permite. Întotdeauna, la Lupeni, s-au pus pe primul loc, oamenii.

Iar faptele realizate în cadrul municipiului Lupeni, nu au fost vorbe goale și promisiunile neonorate. Alte obiective de investiții urmează să fie demarate în cartierul Ștefan, care se adresează cu preponderență copiilor și tinerilor. Pentru aceștia administrația locală are în plan realizarea unui teren de fotbal și un parc.

 ”Vreau să duc la bun șfârșit promisiunile adresate locuitorilor cartierului Ștefan. În cadrul ședintei din luna iulie, la rectificarea bugetară să alocam sumele necesare realizării investițiilor în acest cartier. Investițiile vor continua, iar prioritatea mea este ca tinerii și copiii din acel cartier important să-și petreacă timpul liber cât mai plăcut. Iar creșterea confortului cetățenilor din cartierul Ștefan este și va rămâne o prioritate a administrației publice locale lupenene”, a ținut să ne declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: