Primarul Lucian RESMERIŢĂ: ”Nu uităm pe nimeni”

               Așa cum a promis încă de la preluarea mandatului de primar, Lucian Resmeriță are în vedere reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere locale. Nu există cartier sau zonă din municipiul Lupeni care să nu fi intrat în modernizare.

Lupeniul a devenit un vast șantier. Se lucrează la modernizarea rețelelor de apă și canalizare în zonele unde acestea nu există, se lucrează la cinematograf, se  modernizează școlile, iar acum, mai nou, și zonele de case ale municipiului vor beneficia de modernizări. Strada 9 mai  va benficia de strat de asfalt, făcându-se astfel mult mai  bine accesul către case.

”Ne preocupă și zonele unde există case în municipiul Lupeni. Răspundem astfel solicitărilor cetățenilor localității nostre și lucrările pe care le executăm le facem în funcție de posibilitățile bugetare pe care le avem și în funcție de cum putem să ne organizăm cu echipele noastre de muncitori sau cu firmele de profil, pentru că sunt multe lucrări de realizat și nu avem întotdeauna la dispoziție forța de muncă necesară. În aceste zile, am început lucrările pe strada 9 Mai din municipiul Lupeni unde, așa cum le-am promis cetățenilor încă de anul trecut când am realizat rigolele de colectare a apelor pluviale, vom asfalta integral și această stradă. Vor urma și altele de acest fel și vreau să-i asigur pe cetățenii din municipiul Lupeni că nu am uitat pe nimeni și că tot ceea ce am promis că vom face, vom realiza. Mai devreme sau mai târziu, dar cert este că nu uităm pe nimeni”, a  transmis  Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Ella Scheiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: