Primarul LUCIAN RESMERIŢĂ: “Ne vom continua proiectul LUPENI, CAPITALA CULTURALĂ A JUDEȚULUI”

               Lucrările de reabilitare şi modernizare la Cinematograful „Cultural” din Lupeni se desfăşoară conform graficului, acum se lucrează la acoperiş şi la interior. Încă din anul 2017, autoritățile locale au făcut  nenumărate demersuri pentru ca acest proiect să poată fi aprobat și finanțat de CNI. Acum, primarul municipiului Lupeni, Lucian  Resmeriță,  și-a văzut împlinit un alt obiectiv din programul său de campanie.

Așa că anul viitor, lupenenii și nu numai pot să vizioneze filme într-un cinematograf modern, cu un foaier generos unde se pot organiza și alte evenimente culturale.

”Este o nouă investiție de maxim interes pentru municipiul Lupeni. Ne bucură faptul că s-a finalizat licitația pentru lucrările de modernizare a Cinematografului Lupeni, o investiție în valoare de aproximativ  șapte  milioane de lei. Reabilitarea, atât a Palatului Cultural, cât și a cinematografului, creează oportunități pentru manifes­tările culturale, oportunități pe care Lupeniul nu le avea. Reabilitarea Cinematografului Cultural este un proiect de suflet pentru mine și sunt convins că și pentru toți cei care locuiesc în municipiul Lupeni. Cultura și educația vor fi mereu pe primul loc pentru mine. Reabilitarea și modernizarea acestui edificiu va aduce un mare plus pentru cetățenii din municipiul Lupeni, atât cultural, dar și arhitectural, întrucât, prin aspectul modern pe care îl va avea, va aduce și un plus de imagine zonei. Au demarat lucrările de reabilitare și modernizare,  încă din luna aprilie a.c., valoarea acestora se ridică la aproximativ 6.900.000 lei. Noi ne vom continua proiectul  Lupeni, capitală culturală a județului, astfel că numeroasele evenimente culturale care se desfășoară la Palatul Cultural Minerul vor fi completate cu cele de la Cinemtograful Cultural”, a transmis primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: