9 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva

     La Spitalul Județean de Urgență din Deva sunt internați 9 pacienți confirmați cu virusul SARS-CoV-2 și alți 45 sunt suspecți. Paturi libere: 480. Total pacienți internați (Covid-19 și alte afecțiuni): 166.

La Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Brad sunt internați 70 de pacienți. În urma triajului epidemiologic, 12 pacienți sunt considerați suspecți de infecția cu virusul SARS-CoV-2 și sunt izolați. Paturi libere: 52.

La Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu, sunt internați 83 de pacienți. Există un pacient suspect de infecție cu SARS-CoV-2. Paturi libere: 76.

În data de 2 iunie 2020, personalul Centrului de Îngrijire și Asistență Brad va fi retestat.

                 Ambulatoriul de specialitate al SJU Deva a fost redeschis

Pacienții se pot adresa din nou medicilor din cadrul Ambulatoriului de specialitate al SJU Deva după ce marți, 2 iunie 2020, a cabinetele au fost redeschise în totalitate.

Pacienții se vor prezenta la cortul de triaj instalat la intrarea în incintă și, după ce vor fi verificați din punct de vedere epidemiologic, vor fi îndrumați spre cabinetele de specialitate.

Conducerea SJU Deva a dispus, de asemenea, dezinfectarea cabinetelor medicale după fiecare consult și asigurarea unui timp necesar între consultații pentru ca pacienții să nu intre în contact unii cu ceilalți.

Foarte important: pacienții sunt rugați să respecte regulile de distanțare fizică la intrarea în cortul de triaj.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: