Primarul Lucian Resmeriță reia audiențele de la primărie – ”Eu le-am ținut până acum… pe stradă”

            Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, reia de mânie audiențele cu publicul. Cum încă suntem în stare de alertă, înscrierile  se vor face telefonic la nr. 0254-560504.

”Din această săptămână doresc să redeschidem audiențele cu publicul. Firește, vor fi păstrate măsurile de distanțare fizică, purtarea măștilor și dezinfecția mâinilor la intrarea și la ieșirea din primărie, iar cetățenii înscriși în audiență vor aștepta afară până le va veni rândul, astfel încât pericolul propagării virusului să fie cât mai mic. Din ce mi-a tot fost solicitat, cetățenii așteaptă aceste audiențe, unii dintre dumnealor au diverse probleme nerezolvate ce țin de administrația locală și doresc, poate, să fie ajutați legal de către primărie și cât mai repede. Firește, nu întotdeauna se vine în audiențe cu probleme ce țin strict de primărie sau de primar, dar asta e o altă discuție. Noi încercăm să-i ajutăm pe câți mai mulți dintre cei ce vin în audiențe sau dintre cei ce ne trimit petiții ori cereri, firește la modul legal vorbind, deci ceea ce ne permite legea să facem. Odată cu relaxarea măsurilor, trebuie să redeschidem aceste audiențe și treaba asta se va întâmpla încă de săptămâna aceasta. Eu până acum am ținut, ca să zic așa, audiențe pe stradă. 
Vă pot spune că personal merg săptămânal în mijlocul cetățenilor în parc, în zone publice, stau de vorbă cu dumnealor, mulți îmi mai spun problemele lor, necazurile… Dar nu e totuna cu audiențele de la primărie, există oameni pe care nu-i întâlnesc pe stradă poate niciodată și de aceea trebuie să avem grijă de toată lumea și să aflăm de la toți ce probleme există legate de administrație locală, pe care să le putem și rezolva ulterior în cadrul legal”,
a transmis primarul  municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: