Zona din spatele Pieţei Cina din Lupeni a intrat în reabilitare

            O altă zonă importantă din municipiul Lupeni a intrat în reabilitare și modernizare. Este vorba de zona din spatele Pieței Cina.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a fost prezent vineri, 22 mai în zonă, la debutul lucrărilor care vor avea loc aici. Vor fi executate, mai întâi, lucrări de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare, care servesc clădirile din cartier, urmând ca după finalizarea acestora  să fie executate și o serie de lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale, iar la final pe strada Liliacului se va turna un nou covor asfaltic.

      ”Am început lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare pe strada Liliacului, în spatele Pieței Agroalimentare ”Cina” din Lupeni și la finalizarea acestora va fi reabilitată infrastructura rutieră și pietonală urmată de turnarea covorului asfaltic. Vom face tot posibilul să corelăm cât mai bine cele două proiecte. Așa cum am promis, lucrările de infrastructură pe care le avem în vedere pentru perioada următoare în municipiul Lupeni vor viza diverse străzi, trotuare și alei pietonale din interiorul cartierelor de locuințe, dar și străzile care deservesc cartierele de case. Am început, după cum am mai spus, cu strada Retezatului. Lucrăm, de asemenea, în zona C.A.P., în cartierul Viitorului și acum deschidem acest nou șantier pe strada Liliacului. Sunt investiții necesare pe care le facem în primul rând pentru a ridica gradul de confort al cetățenilor care locuiesc în aceste zone, dar și pentru a îmbunătăți accesul mașinilor și pietonilor în zonele rezidențiale ale municipiului Lupeni”, a precizat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță .

Municipiul Lupeni se află de o bună perioadă de timp intr-un amplu proces de modernizare, aici se derulează mai multe proiecte care au ca obiect, reabilitarea infrastructurii rutiere, aleilor, trotuarelor,  reabilitarea și modernizarea parcurilor, clădirilor din domeniul public totul având ca scop final creșterea gradului de confort și al calității vietii cetățenilor municipiului Lupeni, precum și a celor care vizitează sau tranzitează zona. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: