Primăria municipiului Lupeni a luat toate măsurile pentru reluarea în siguranţă a activității cu publicul

             Odată cu finalizarea stării naționale de urgență, generată de pandemia Covid 19, Primăria municipiului Lupeni își reia treptat activitatea cu publicul, luând în același timp toate măsurile de siguranță necesare atât pentru protejarea cetățenilor, cât și a angajaților.

La ghișee se vor putea realiza operațiuni de încasare tip cash, însă Primăria municipiului Lupeni recomandă în continuare cetățenilor să folosească mijloacele online de plată. Accesul publicului în instituție va fi permis numai cu mască de protecție și cu verificarea temperaturii la poarta de acces, atât pentru cetățeni, cât și pentru angajați.

                 “Începând cu data de 18.05.2020, la Primăria Municipiului Lupeni se reia activitatea cu publicul după următorul program: 8.00-11.00, 12.00-14.30, între 11.00-12.00 pauză de dezinfectie, se vor respecta regulile de distanțare socială și celelalte normative impuse de Guvern. Rugăm cetatenii, pe cât posibil, să folosească mijloacele electronice de plată și de comunicare”, transmite pe un site de socializare primarul Lucian Resmeriță.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: