Fără decese și fără cazuri noi la SJU Deva

     La Spitalul Județean de Urgență Deva sunt internați 51 de pacienți confirmați cu infecția cu virusul SARS-CoV-2. În ultimele 24 de ore au fost făcute 8 externări și niciun pacient nu a fost internat. De asemenea, nu au fost înregistrate decese.

La Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Brad sunt internați 58 de pacienți. În urma triajului epidemiologic, 7 pacienți au fost declarați suspecți de infecția cu virusul SARCoV-2 și sunt izolați. Sunt libere 64 de paturi.

La Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu, sunt internați 49 de pacienți, nu există niciun suspect de infecție cu SARS-CoV-2. Paturi libere: 104. Un cadru medical confirmat la data de 16.04.2020 cu infecția virusului COVID-19 este, în continuare, internat la Spitalul Județean de Urgență din Deva.

 Patru angajați ai UAMS Baia de Criș, în continuare internați

La Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Baia de Criș sunt 40 de pacienți internați. Paturi libere – 10.

La data de 14.05.2020, numărul cazurilor confirmate de infecție cu virusul SARS-CoV-2 este 4 (angajați), toți internați pentru tratament la Spitalul Județean de Urgență Deva.

 Rezultatele testărilor în centrele rezidențiale din subordinea DGASPC Hunedoara

La data de 11.05.2020, respectiv 13.05.2020 au fost testați mai mulți angajați din centrele rezidențiale aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara.

În urma testării angajaților din centrele rezidențiale pentru copii, au fost comunicate următoarele rezultate:

  • La Centrul de Primire a minorilor cu handicap, dintre cei 25 de angajați testați, pentru 22 rezultatele sunt „NEGATIV”, pentru unul este incert, iar pentru un angajat rezultatul este „POZITIV”. Un rezultat în așteptare;
  • La Casa Familială pentru copii cu dizabilități din Hunedoara, toți cei 37 de angajați au primit rezultat „NEGATIV”;
  • La CPRU Deva, toți cei 7 angajați sunt „NEGATIVI”.

În urma testării angajaților din centrele rezidențiale pentru protecția persoanelor cu dizabilități, au fost comunicate următoarele rezultate:

  • La CIA Brad, toți cei 36 de angajați testați au primit rezultate „NEGATIV”;
  • La LP Orăștie, cei 8 angajați testați au primit rezultate „NEGATIV”;
  • LA CIA Brănișca, ultimul angajat „pozitiv” s-a vindecat și externat;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: