Școala Gimnazială nr. 3 din Lupeni va fi modernizată cu fonduri europene

            Alte vești bune am primit astăzi din partea administrației publice locale a municipiului Lupeni. Când ai o echipă bună de specialiști,  care să scrie proiectele viabile și când știi care este nevoia comunității aici este întotdeauna cheia succesului. 

Reabilitarea și modernizarea infrastructurii școlare a fost întotdeauna un deziderat al edililor lupeneni. Rând pe rând, au intrat în reabilitare și modernizare școlile, iar acum, o altă unitate de învățământ, Școala Gimnazială nr. 3, care îl are ca patron spiritual pe marele Ion Creangă, o școală de prestigiu, care a dat, de-a lungul celor peste 40 de ani de activitate, comunității nume mari, va intra și ea în reabilitare, modernizare și dotare cu tot ceea ce este necesar desfășurării unui învățământ la standarde europene. Pentru că, cei care slujesc cu drag catedra, colectivul de cadre didactice merită cu prisosință acest lucru.

”Proiectul ”Reabilitare, modernizare și dotare Școala Gimnazială nr.3 Lupeni” a intrat în faza de PRECONTRACTARE. Proiectul are o valoare de 10.187.056,71 lei și în cadrul acestuia sunt cuprinse lucrări de REABILITARE, MODERNIZARE, DOTARE CU MOBILIER ȘI ECHIPAMENTE a unității de învățământ, CONSTRUIREA UNEI SĂLI DE SPORT și a unui TEREN DE FOTBAL.
NE DEZVOLTĂM CU FONDURI EUROPENE! Mă bucur că am reușit această performanță și ne dorim să le  oferim tinerelor generații condiții optime de educație”,
a ținut să transmită primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

De-a lungul anilor, cadrele didactice și elevii școlii lupenene au fost și sunt protagoniștii multor evenimente care au avut loc în comunitate, aici există un colectiv de cadre didactice bine calificate, care obțin rezultate deosebite și câștigă proiecte prin care ajută comunitatea.

”A fi elev la Școala Gimnazială nr. 3 din Lupeni va fi o mândrie pentru mulți”, a spus și directorul școlii, prof. Victor Mălăgeanu.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: