Lucrările de amenajare şi modernizare a Parcului Copiilor din BĂRBĂTENI se apropie de final

                  Grija faţă de copii, tineri şi persoanele vârstnice din municipiul Lupeni a fost mereu în atenţia administraţiei publice locale.  După ce  Primăria Lupeni a reabilitat și  modernizat toate parcurile de pe raza orașului, iată că, acum, lucrările la Parcul Copiilor din cartierul Bărbăteni se apropie cu pași repezi de finalizare. Pentru modernizarea Parcului Copiilor au fost achiziţionate mai multe sisteme de mobilier ornamental, aici se vor regăsi zeci de instalații și echipamente montate în locuri de joacă moderne, elegante, la nivel european. 

          ”Reabilitarea și modernizarea Parcului din Bărbăteni este o prioritate a administrației locale. Vrem să le creăm locuitorilor municipiului nostru oportunitatea de a-și petrece timpul liber într-un ambient cât mai plăcut alături de nepoți și de ființele dragi. Se execută lucrări complexe și, cu siguranță, sper să aprecieze și să păstreze tot ceea ce facem pentru dumnealor.  Au fost montate atât de multe instalații de joacă încât copiilor nu le va ajunge o singură zi ca să le utilizeze pe toate. În plus, investițiile din acest proiect au vizat și refacerea aleilor de promenadă, instalarea unui sistem modern de iluminat public, specific zonelor cu astfel de destinație și utilitate. A fost reamenajată fântâna arteziană, s-au reabilitate zonele verzi, s-a montat mobilier stradal specific etc. Toată lumea se va convinge că Parcul de la Bărbăteni este, de pe acum, cel mai frumos parc din municipiul Lupeni”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Lucrările de modernizare la Parcul Copiilor din Bărbăteni se vor finaliza în curând, însă noul parc își va redeschide porțile abia atunci când pericolul crizei sanitare prin care trece România va trece. Primarul Lupeniului spune că, personal, și-ar dori ca acest parc să-i poată primi pe principalii săi destinatari, copiii Lupeniului, chiar de Ziua Copilului, pe 1 Iunie.

Îl pregătim pentru ca cei mici și toți cetătenii municipiului Lupeni să se poată bucura de clipele petrecute aici atunci când restricțiile vor fi ridicate. Până atunci STĂM ÎN CASĂ! Împreună suntem mai puternici!”, a completat primarul Lucian Resmeriţă.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: