Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 10 aprilie 2020

  Număr persoane aflate în carantină: 377

    Număr persoane ieşite din carantină: 167

 Număr persoane aflate în izolare: 2.793

     Număr persoane ieşite din izolare: 2.301

  Cazuri confirmate de la începutul monitorizării, conform datelor prezentate de I.N.S.P:  227;          Persoane vindecate şi externate: 30

    În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării prevederilor ordonanţelor militare, astfel:

  • echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 38 de misiuni şi au aplicat 29 sanctiuni valoare 38.200 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.
  • de la ultima raportare, 09 aprilie 2020, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 115 amenzi pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru alte abateri de la legislaţia în vigoare. Valoare totală a sancţiunilor este de 261.500 de lei.

Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel.

Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: