Scriem împreună rânduri în ”Istoria Binelui”. Suntem uniți pentru UMANITATE!

             Generozitatea face parte din caracterul românului și așa este și bine creștinește. Dăruid din puținul tău și semenului aflat în nevoie ori seniorilor care nu au niciun sprijin. La Rochefoucault spunea că „Generozitatea este vanitatea dărniciei“, iar John D.Rockefeller era convins că „A dărui nu este o datorie, ci un privilegiu”.

Lupenenii au răspuns pozitiv la apelul primarului Lucian Resmeriță, care împreună cu cei de la Subfiliala de Cruce Roșie din Lupeni au făcut deja donații de alimente și de bani, la care s-au adăugat persoane fizice și juridice din municipiului Lupeni și  nu numai. Campania se va finaliza în data de 14 aprilie, urmând a fi ajutate persoanele și familiile care au grave nevoi financiare și materiale.

”Noi, Crucea Roșie Lupeni adresăm sincere mulțumiri domnului Primar Lucian Resmeriță, pentru inițiativa de a demara campania umanitară de strângere fonduri și produse alimentare, prin care familiile nevoaise și persoanele cu probleme din municipiul nostru, urmează să fie sprijinite. Azi, gestul umanitar de ajutorare, prin care dumneavoastră stimate domnule Primar Lucian Resmeriță ați donat sume considerabile, ne-a demonstrat încă o dată că sunteți dedicat comunității, în mod special le sunteți alături celor aflați în suferință, a celor aflați în nevoie. Ați sprijinit organizația noastră, ați motivat voluntarii Crucii Roșii, ați fost și sunteți puterea exemplului de umanitate si solidaritate. Apelul adresat de dumneavoastră către cetățeni nu a rămas fără răspuns. La sediul nostru vin oameni de bine care donează sume de bani sau produse alimentare, sunt donatori persoane fizice sau juridice care donează sume de bani în contul Crucii Roșii Lupeni. Vă mulțumim încă o dată stimate domnule Primar Lucian Resmeriță, pentru inițiativa și implicarea permanentă în coordonarea campaniei umanitare”, se arată în mesajul subfilialei lupenene.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: