Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 09 aprilie 2020

  Număr persoane aflate în carantină: 391

    Număr persoane ieşite din carantină: 143

 Număr persoane aflate în izolare: 2.730

   Număr persoane ieşite din izolare: 2.107

Cazuri confirmate de la începutul monitorizării: 212

Persoane vindecate şi externate: 30

     În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării prevederilor ordonanţelor militare, astfel:

  • echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 35 de misiuni şi au aplicat 11 sanctiuni valoare 14.000 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.
  • în ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 104 amenzi pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru abateri de la lege. Valoare totală a sancţiunilor este de 267.000 de lei.

Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel.

Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: