Primarul Lucian RESMERIȚĂ: apel către cetăţenii muncipiului Lupeni

             Având în vedere ultimele decizii de protejare a populaţiei, instituite la nivel naţional,  primarul municipiului Lupeni,  Lucian RESMERIȚĂ, face un apel către cetăţeni pentru respectarea prevederilor  legale.

Acest lucru a fost necesar de instituit şi datorită faptului că, cetăţenii ignoră cu bună ştiinţă, ordinele de protecţie, conform legii. Zilele trecute, parcurile erau pline de copii şi de  pensionari şi, cu siguranţă, printre ei se regăsesc şi cei care au încălcat prevederile autoizolării la domiciliu. Chiar dacă Poliţia a fost şi a făcut razie printre ei, singura soluţie a fost de a interzice accesul cetăţenilor în parcuri şi instituirea unor noi măsuri pentru protejarea populaţiei municipiului Lupeni.

Ordinul de izolare a populaţiei la domiciliu trebuie să fie dat cât mai rapid, dar el  trebuie precedat de mai multe măsuri de protecţie a celor  care stau în case, dar şi de sprijin fiscal pentru cei care lucrează în anumite sectoare. Şi unele deja,  au fost adoptate.
            „Pentru evitarea răspândirii virusului COVID 19 în localitatea noastră, am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Lupeni. În cadrul acestuia s-au stabilit noi măsuri pentru protejarea populației, una dintre acestea este INTERZICEREA ACCESULUI cetățenilor în parcurile din municipiul Lupeni (conform Decretului 195/2020). Primăria Municipiului Lupeni continuă zi de zi, în două schimburi dezinfectarea tuturor: drumurilor, trotuarelor, clădirilor si spațiilor publice, scărilor de bloc și parcurilor.
FIȚI RESPONSABILI ! STAȚI ÎN CASĂ ! VIAȚA PRIMEAZĂ !
ÎMPREUNĂ VOM ÎNVINGE !”,
a ţinut să transmită primarul municipiului Lupeni

Şi nu mai durează mult până când se va decreta la nivel naţional ordinul ca toţi cetăţenii să stea în casă, aşa cum se întâmplă şi în celelalte ţări ale Uniunii Europene.

Ca o măsură sigură pentru  PROTEJAREA POPULAŢIEI!

Prin adoptarea de măsuri comune, statele U.E  vor reuşi să abordeze eficent criza creată de noul coronavirus şi să fie oprită răspândirea acestuia.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: