Proiectul ”Construire bază sportivă TIP 1” la Liceul Tehnologic din municipiul Lupeni a intrat în procedură de achiziție

            Consecvent dictonului FAPTE NU VORBE, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, continuă derularea proiectelor care dezvoltă localitatea, proiecte care vizează confortul cetățenilor dar și domeniul educațional.

  Compania Natională de Investiții în colaborare cu Primăria municipiului Lupeni au demarat procedura de ACHIZIȚIE în vederea EXECUȚIEI LUCRĂRILOR pentru proiectul ”Construire bază sportivă TIP 1” la Liceul Tehnologic din municipiul Lupeni. Procedura este postată in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Valoarea estimată a lucrărilor este de 6.700.000 lei.

            „Ne dorim, ca la această procedură să participe cât mai mulți constructori! Mulțumesc și pe această cale  Companiei Naționale de Investiții și angajaților din Primăria Lupeni, care se ocupă de aceste proiecte”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian RESMERIȚĂ.

Baza sportivă va cuprinde trei terenuri de sport, respectiv: teren pentru fotbal, teren multifunctional pentru handbal, baschet, volei si tenis, clădire pentru vestiare, parcare, alei pietonale si spatii verzi.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: