Pentru tine, mamă și femeie la Centrul EGAL din Lupeni

            Ziua de 8 martie, recunoscută la nivel internaţional ca Ziua Femeii, este, pentru unii dintre români, momentul perfect pentru a le aduce un omagiu celor care le-au dat viaţă, fiind cunoscută, de unii dintre noi, şi ca Ziua Mamei.

În întâmpinarea dorinţei de a închina o odă celei care ne-a purtat în pântec, beneficiarii Centrului EGAL al Crucii Roșii Române au oferit o surpriză mamelor și bunicilor. Prin cântece și poezie aceștia au adus emoții și lacrimi în rândul participantelor.

”Emoție, bucurie, cântece și poezii. Serbarea copiilor beneficiari ai Centrului EGAL, pentru mame, a fost prilej de bucurie și veselie. Copiii, plini de emoții au recitat poezii și le-au cântat mamelor frumoasele melodii dedicate lor. Centrul EGAL a oferit mamelor o prăjitură, un mic cadou și, desigur, o floare. A fost o zi specială atât pentru copii cât și pentru mame, am dansat și ne-am bucurat împreună. La mulți ani tuturor mamelor !”, a ținut să transmită Simona Hîrieașu, coordonatorul CENTRULUI EGAL din Lupeni.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: