Centrul EGAL aduce primavara la Lupeni

              Beneficiarii centrului EGAL  din Lupeni au adus primăvara în municipiul Lupeni. Aceștia au confecționat alături de voluntari, lalele din hârtie, care, mai apoi au fost dăruite mamelor, doamnelor și domnișoarelor, farmacistelor de la CATENA și altor instituții.

Acțiunea a avut loc de MĂRȚIȘOR și  a avut succes în cadrul lupenenilor.

Emoționate au fost și mamele și bunicile beneficiarilor. Din mâinile lor dibace, colile de hartie s-au transfomat în adevărate ”flori” care au fost dăruite din suflet.
 Ziua în care Dumnezeu a creat speranța a fost probabil și cea în care  a zămislit primăvara. Împreună cu beneficiarii noștri am dorit să aducem primăvara în randul doamnelor și domnișoarelor.Vreau să multumesc voluntarilor și tuturor celor care s-au implicat în acțiunea noastră. FEMEILOR, sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară… Vă doresc, dragi femei, să avem parte de o primăvară linitiștită și senină, încununată de realizări pe sufletul nostru”, a ținut să trasnsmită coordonatorul CENTRULUI EGAL, Simona Hîrieașu.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: