Primarul Resmeriţă a solicitat premierului sprijin pentru Straja

          resmerita  Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă, a avut zilele trecute o întrevedere cu prim-ministrul Victor Ponta şi ministrul Dezvoltării – Liviu Dragnea în care, acestora le-a fost prezentată situaţia exactă a lucrărilor efectuate până în prezent în staţiunea Straja, primarul lupenean reiterând faptul că lucrările la proiectul de dezvoltare al staţiunii trebuie continuate şi finalizate. Cei doi oficiali au promis că se vor face plăţile ultimelor facturi.

            “Am certitudinea că lucrările efectuate până în prezent în dezvoltarea domeniului schiabil din Straja, vor fi plătite. Aştept să văd banii în contul primăriei noastre şi sper ca, în cel mai scurt timp să putem să dăm drumul constructorilor la plata facturilor. Când vom scăpa de aceste datorii, pot să declar că şi eu sunt mulţumit, pentru că nu putem greva activitatea economică a unei primării din cauza unor plăţi facute pe un proiect care va conduce la îmbunătăţirea serviciilor de turism din ţara noastră. Mai avem încă de lucru în staţiunea Straja, pentru că nu s-au terminat lucrările. Vrem să finalizăm acest proiect major pentru Valea Jiului şi pentru cele două municipii Lupeni şi Vulcan, să avem pârtiile cele mai bune din ţară, condiţii excelente pentru practicarea sporturilor de iarnă, cât şi pe perioada verii”, a ţinut să declare primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă.

Demersul făcut de primarul Cornel Resmeriţă se pare că a avut ecou în rândul celor doi demnitari şi se speră ca în cel mai scut timp să se deblocheze fondurile necesare achitării facturilor către constructori. (V.J.)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: