Modernizările în gara Petroșani continuă

              După ani mulți de așteptare, la gara din Petroșani s-a inaugurat noua sală de așteptare pentru clasa a II- a .  Monument istoric, care a împlinit 150 de ani, gara din municipiul Petroșani a îmbrăcat haine noi, fiind reabilitată și modernizată din temelii.

Edilii petroșeneni au făcut de nenumărate ori demesurile necesare către Regionala Timișoara, pentru ca, gara, poarta de intrare către întreaga zonă a Văii Jiului să fie cuprinsă în programul de reabilitări. Numai horărârea din instanță a făcut ca lucrările să înceapă în luna iulie 2019 și timp de trei luni, constructorul să lucreze la foc continuu, sub directa îndrumare a consilierului local  și secretarului Asociaţiei Comitetului de Inițiativă Valea Jiului, Viorel Pascu.

”Am fost cuprins de o emoție sinceră, cu mâna pe suflet vă spun. Curățenie, lumină, căldură, apă, toaletă și emoție, asta am trăit. Urmeaza să vină mobilierul pentru sala de așteptare clasa I. Sunt deschise la solicitări, toaleta pentru persoane cu dizabilități și toaleta pentru mama și copilul. Distribuiți informația, ca cetățenii municipiului Petroșani și ai Văii Jiului să meargă cu încredere în Gară, este primitoare. Mai departe, am în lucru: Halta Lunca Jiului, canalizarea și apa în Stațiunea turistică Parâng și blocurile din Triajul CFR”,  a ținut să transmită  consilierul Viorel Pascu.

Ella Schreiber

One comment

  1. Vasile spune:

    Felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: