Expoziție de machete la Galeria de Artă „Iosif Tellmann” din Lupeni

Cercul de machete din cadrul Clubului Copiilor Petrila, filiala Lupeni, a organizat  sâmbătă, 15 februarie 2020,  începând cu orele  12.00, festivitatea de decernare a diplomelor și medaliilor obținute de membrii cercului, la concursurile internaționale din anul 2019.

Evenimentul a avut   loc la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni.  Cei mai  talentați dintre creatorii de machete și profesorii acestora au ținut să participe la această festivitate. La această manifesare a participat  Ovidiu Socaciu, președintele Asociației de Modelism din Alba Iulia (AMA), Gheorghe Țineghe, comandantul Aeroclubului Teritorial „Constantin Manolache” Deva și Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, care a făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment.

” După cum vedeți, aici premiem performanțele realizate de elevii noștri în anul 2019, dar avem parte și  de o inedită expoziție cuprinzând toată „artileria grea” în materie de machete, pusă la dispoziție de domnul Ovidiu Socaciu. Aveam expuse  totodată machete profesionale, realizate de campioni naționali și internaționali din asociațiile AMA Alba Iulia, Asociația de Modelism Tomis Constanța și Tapir Models București”, a declarat prof. ing. Alin Apostoiu-Buru.

” Mă bucur să fiu astăzi, aici, în rândul dumneavoastră. Galeria noastră, care a fost recent reabilitată, găzduiește an de en expoziții de pictură, avem evenimente dedicate Femei, Copiilor, Toamna Lupeneană. Acum, ea găzduiește o expoziție inedită. Ca administrație locală vom sprijini tot ceea ce ține ca act de cultură, sport, prin care să ne promovăm talentele locale și nu numai. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru copiii și tinerii noștri și vă felicit pentru rezultatele deosebite obținute anul trecut, împreună cu urarea de a obține premii și mai mari în 2020”. a spus și primarul Lucian Resmeriță.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: