Senatorul CRISTIAN RESMERIŢĂ cu dovada video: Doamna senator Hărău minte!

              Guvernul liberal al lui Ludovic Orban a  fost demis miercuri, 5 februarie,  după ce moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR a trecut prin votul a 261 de parlamentari, din cele 400 de voturi exprimate. Printre cei care au votat moțiunea s-a aflat și senatorul Carmen Hărău, gest care a bulversat pe mulți dintre cei prezenți, aceasta fiind aplaudată de colegii parlamentari hunedoreni pentru ”curajul” de a amenda un guvern care ”a făcut numai rele poporului român în ultimele trei luni”.

După ce au fost făcute publice imaginile cu votul senatoarei hunedorene, aceasta a ieșit la atac și i-a acuzat pe parlamentarii hunedoreni de ”ambuscadă”  și de ”fake news”.

Pentru a contracara acuzele lansate în spațiul public, senatorul Cristian Resmeriță a organizat o conferință de presă, unde a prezentat imaginile din timpul votului.

”Nu mă surprinde deloc faptul că doamna senator Hărău de la PNL a votat pentru căderea Guvernului Orban. Poate că și dumneaei, la fel ca și mulți alți colegi din aproape toate partidele parlamentare și-a dat seama de profunda incompetență a acestui guvern și a votat în consecință. Ceea ce mă surprinde este faptul că doamna Hărău minte! După primele mele declarații de ieri, domnia sa a ieșit imediat și m-a acuzat pe mine și pe domnul deputat Laurențiu Nistor că i-am provocat o ambuscadă și am dat publicității un ”fake news” cu privire la votul pe care l-a dat la moțiune. Din păcate, așa cum reiese fără nici un dubiu din imaginile și filmările oficiale de la Parlament, cea care minte,  este chiar doamna senator. Sau, așa cum ar fi mai corect să-i spunem, doamna ”fake senator”!”, a declarat Cristian Resmeriță, președintele executiv al PSD Hunedoara.

Senatorul Cristian Resmeriță nu exclude nici o clipă de rătăcire a acesteia, pentru faptul că a încurcat bilele și le-a introdus greșit în urnă.

Acesta a mai declarat că situația este cu atât mai gravă,  dacă ne putem imagina că, dacă doamna senator Hărău minte într-o situație atât de clară, de vizibilă, cum a procedat în alte spețe din activitatea sa parlamentară din ultimii  șapte  ani, mai puțin vizibile.

”Eu mă gândesc cu groază la cât ne-o fi mințit doamna senator Hărău în ultimii ani. Am să vă spun, cu altă ocazie, spre exemplu, cum a mințit doamna Hărău și pe la Ministerul Economiei și cum a reușit să influențeze numirea pe o funcție importantă de conducere de la CEH,  a unui coleg liberal,  care nu doar că nu are pregătirea necesară pentru această funcție, dar riscă să ducă ”în cap” activitatea Complexului Energetic Hunedoara”,  a completat  senatorul social-democrat Cristian Resmeriță.

Legat de intrarea senatoarei Carmen Hărău în PSD, senatorul Cristian Resmeriță a declarat în conferința de presă că, se va opune categoric, intrării acesteia în formațiunea social-democraților.

”Nu se pune problema ca doamna senator Carmen Harău să intre în PSD. Nu voi fi niciodată de acord cu acest lucru, pentru că doamna senator a făcut foarte mult rău cetățenilor din Valea Jiului. Probabil doamna senator și-a dat seama de lucrurile incorecte față de popor pe care le-a făcut Guvernul Orban. Probabil a fost un moment de luciditate al colegei mele. Cu toate acestea, chiar dacă își face publică dorința de a intra în PSD, mă voi opune categoric”, a concluzionat senatorul hunedorean.

Iar dacă se va ajunge la anticipate, senatorul hunedorean a declarat că este de acord cu acestea: ”pentru că nu îmi este frică. Nu îmi este frică nici de alegerea primarilor în două tururi, nici la Consiliul Județean”. 

Angella DUMITRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: