La Lupeni, Moş Crăciun a început împărţirea cadourilor pentru cei mici

Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Lupeni au început de astăzi împărţirea celor 2500 de pachete cadou pentru copiii din Lupeni, oferite cu ocazia Sărbătorii Sfinte de Crăciun.

Moş Crăciun şi-a trimis  emisarii pentru a împărţi darurile  copiilor, Primăria şi Consiliul local alocând o suma generoasă din bugetul local pentru miile de pachete care au fost împărţite, iar altele vor mai fi împărţite până la începerea vacanţei de iarnă.

Cadouri dulci au primit astăzi copiii preşcolari de la grădiniţe şi şcolarii din ciclul gimnazial de la şcolile de pe raza municipiului Lupeni. Printre emisarii lui Moş Crăciun l-am regăsit şi pe primarul Lucian Resmeriţă, care, emoţionat a ascultat alături de colegii săi colinde şi poezii interpretate de piticii din grădiniţe.

            „Bucuria sărbătorilor de Crăciun vine, în primul rând, din bucuria pe care o poţi face şi o poţi transmite copiilor, mai ales celor mici. Am trăit şi astăzi clipe de bucurie alături de copiii de la grădiniţele din Lupeni cărora le-am adus darurile Primăriei şi Consiliului local, oferite cu drag cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Vom continua acest tip de acţiune şi în zilele următoare, pentru că la Lupeni am reuşit să facem în aşa fel încât Moş Crăciun să lase câte un mic cadou pentru toţi copiii. Sărbători luminate şi fericite, DRAGI COPII!”, a  ţinut să spună Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.(R.S)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: