PSD Hunedoara își dorește primari tineri

            Președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor  a organizat vineri o conferință de presă în care a prezentat prioritățile anului 2020 pentru PSD Hunedoara. Trebuie menționat din start că anul 2020 este văzut din perspectiva social democraților ca un nou început, pentru că vor avea loc două tururi de alegeri: locale și parlamentare.

Liderul social democraților hunedoren a ținut să precizeze că la alegerile locale vor participa primarii PSD aflați acum în funcție.

             ”Rezultatele obținute de Partidul Social Democrat la ultimele alegeri, în localitățile conduse de primari PSD, dar și activitatea primarilor noștri din ultimii 4 ani, ne-au determinat să luăm, la nivelul organizației noastre, decizia de intra în alegerile locale de anul viitor, cu actualii primari în funcție ca și candidați pentru un nou mandat și suntem convinși că aceștia vor și câștiga încrederea cetățenilor(…)Vom face o analiză de săptămâna viitoare, noi avem opt zone de care răspund vicepreşedinţii judeţeni, şi acolo unde nu avem primar în funcţie, o  să facem o analiză pe candidaţi, astfel încât să găsim cele mai bune soluţii, pentru că  vrem să scoatem în faţă oameni tineri”, a declarat președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Arthur Gărdescu

One comment

  1. Vasile spune:

    Noi cei din Valea Jiului am votat tot timpul (29 ani) cu PSD si vrem asfaltarea modernizarea drumurilor din Valea Jiului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: