Aviz favorabil la inițiativa legislativă a senatorului Cristian RESMERIȚĂ, care reduce vârsta de pensionare cu 2 ani pentru locuitorii din Valea Jiului

                  Senatorul social-democrat CRISTIAN RESMERIȚĂ a inițiat în luna septembrie a acestui an,  un proiect de lege prin care se reduce vârsta de pensionare cu 2 ani pentru toți cei care au lucrat în Valea Jiului în ultimii 30 de ani.

Proiectul de lege a primit aviz favorabil de la Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital, acesta fiind deja al 3-lea aviz favorabil obținut.  Până la aceast aviz, proiectul de lege a fost avizat pozitiv de Consiliul Economic şi Social și de  Consiliul Legislativ.

             ”Mă bucur că și colegii mei au înțeles importanța acestui proiect de lege, pentru oamenii care au locuit și muncit în Valea Jiului în ultimii 30 de ani. Prin avizul favorabil primit de la  Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital am mai făcut încă un pas important pentru ca această inițiativă legislativă să devină LEGE. Din păcate am primit  aviz negativ de la Comisia pentru drepturile omului, egalitate de şanse, culte şi minorităţi, sper însă ca acesta să nu influențeze atât de mult decizia colegilor mei.  Fac un apel și pe această cale la toate forțele politice să vină alături de mine în acest demers legislativ deosebit de important pentru cetățenii din Valea Jiului. Aștept și punctul de vedere al actualului Guvern, care sper să fie favorabil cetățenilor”,  a declarat senatorul CRISTIAN RESMERIȚĂ.

One comment

  1. Vasile spune:

    Felicitari si succes pana la adoptarea finala a Legii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: