La Lupeni, zona Tineretului intră în reabilitare și modernizare

     În municipiul Lupeni se lucrează în mai multe zone ale orașului și se fac ultimele pregătiri pentru debutul sărbătorilor de iarnă. Reabilitarea infrastructurii locale a fost și rămâne o prioritate, atât a primarului Lucian Resmeriţă, dar şi a echipei sale de succes. Un amplu proiect se derulează și vizează reabilitarea străzilor și trotuarelor, care va contribui la îmbunătățirea infrastructurii rutiere locale.

O altă zonă a municipiului Lupeni a intrat în reabilitare și modernizare, Zona Tineretului, strada aferentă și zonele limitrofe de aici. De ani buni aici nu s-au mai făcut investiții, iar acestea au demarat zilele trecute. Constructorul dar și edilii lupeneni, Lucian Resmeriță și Viorel Mesaroș au fost prezenți odată cu demararea lucrărilor. Se vor înlocui bordurile, se va turna un nou strat de asfalt, se vor amenaja noi locuri de parcare, etc.

”După cum vedeți și dumneavoastră  au început ample  lucrări de reparații la aleile pietonale și la trotuarele de pe strada Tineretului. De mulți ani nu s-au mai făcut învestiții în astfel de lucrări de reabilitare și modernizare și am considerat că este momentul oportun să demarăm noi lucrări.  În localitatea noastră  proiectul care vizează modernizarea străzilor, aleilor și trotuarelor, este unul primordial și se regăsește în bugetul local. Este o promisiune pe care am făcut-o cetățenilor noștri și acum  cetățenii se vor convinge, încă o dată, că vom face acest lucru”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: